BTACS

Realistisch, optimistisch en relativerend. 

Mijn naam is Ben van Bindsbergen, ik ben 52 jaar. Mijn werkzame leven heeft tot heden voor een belangrijk deel bestaan uit het leiding geven aan grotere projecten. Zowel op het gebied van groei (new business), op het gebied van verbeteren (efficiëntie en kwaliteit) als op het gebied van verdedigen (reorganisaties, faillissementen en doorstart). 

Ik heb 13 jaar ervaring opgedaan als operationeel directeur met de verantwoordelijkheid over een serviceorganisatie van 450 medewerkers met meerdere vestigingen in Europa.

De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk beziggehouden met interim projecten. Ik heb diverse bedrijven in de profit- en non-profit sector kunnen helpen. Ik ben breed inzetbaar, maar voel mij het meeste thuis in omgevingen met grote uitdagingen en complexe problemen.

Van nature ben ik een teamplayer. Ik geloof in de kracht van het collectief. Dit maakt dat ik altijd bezig ben om groepen mensen naar een hoger plan te brengen. Ik probeer draagvlak te creëren en beslissingen te motiveren.  

Als situaties het eisen kan ik directief optreden. Dit is geen negatieve eigenschap. In crisissituaties is het nodig snel en handelend te acteren.


"Ik ben iemand die zicht richt op de werkelijkheid. Handelend vanuit een positieve grondhouding met een voortdurend streven te werken aan dingen die er echt toe doen."

Realistisch, optimistisch en relativerend.